Tulpanerna blir bara vackrare och står fortfarande fint, är härliga att se på köksbordet var morgon i solens sken
Våffeldagen och dotter gräddar goda våfflor till oss alla

Våffeldagen Maria bebådelsedan är också min första bröllopsdag❤️så ung och så underbart lycklig och kärleksbarnet i magen. Det höll inte tyvärr men man får njuta av lyckan och de härliga stunderna när de infinner sig i detta livet- stunden på jorden!

Fira allt som firas kan🥂denna var 👌
Världens gulligaste och han behandlas just nu för en öroninflammation och får rengöring och ögondroppar, gillar inte men får en Dentastick som belöning. Måste trimmas snart för ser ut som en pudel typ
Så vackert nu när våren smyger sig fram
En bild från när vi spelade in filmen Mama Mia på Tyrol, vi fick underhållning av bästa slag, femrättersmeny och valfri mängd av valfri dryck och dessutom bra betalt! Man måste samla på kort och minnen, härligt att komma ihåg allt roligt som varit! Har haft ett jättekul härligt liv även om det stundtals även varit väldigt jobbigt också…
Trevlig lördag i solens sken☀️i bakgrunden en vacker tavla av Max Alm Norell 🤩favorit