Att jag vaknar så tidigt och är utsövd! Grannarna bortresta så blir inte ens väckt av de högljudda barnens lek (som jag brukar bli var helg) solen skiner och rummet badar i ljus så bara att gå upp. ☀️😎vår på G

Fint!

Åker en sväng till pappa som bjuder på lunch på värdshuset. Gott och trevligt!

Alla kan bidra med något men skänk inte saker utan skänk pengar till organisationer som vet hur och vart hjälpen ska och i vilken form! Gäller även tiggare, ge inte till enskilda tiggare då du bara främjar människohandel, den tiggare som får mest peng utnyttjas mest tex gamla unga sjuka! Ge alltid till organisationer!!!
Hemska val måste göra i krigets framfart
Många tycker inte att man ska få ha husdjur i skyddsrum men de vill nog gärna få hjälp av just hundar om nöden kräver….
God middag!
Från och med nu ska det bli diamanter i drinkarna 👌
Så många äckliga pedofiler/ människans värsta avarter som dumpen avslöjar räddar många barn! No mercy för pedofiler- till evig förvaring