Bra lördag! Vernissage på galleriet Couleur konsthandel Linnégatan 26 med en konstnärsfavorit Marika Lang. Härlig glad konst från ställen i Stockholm jag förknippar med många fina minnen! Beställde kanske en tavla…Var även på Bukowskis visning, många fina ting.

Vitt i morse..
Älskar Svenskt Tenn

Dramaten överst och nedan China teatern som tidigare var en biograf där min förste make jobbade extra. Vi var inte ens 20. Vi sågs på nattklubben högst upp där man på sommaren öppnade upp taket mot stjärnorna. Det var stora fönster mot Berzelii park med tända facklor utanför. Vi dansade hela natten bla till Rivers of Babylon, Boney M, Ja han var väl den ende som fick mitt rätta telefonnummer, sedan satt jag klistrad vid telefonen som hade sladd i väggen på den tiden. Tog en vecka innan han ringde, föreslog en båttur med sin båt helgen därpå. Blev stor kärlek, taxen Jimmy och ett kärleksbarn och några väldigt lyckliga år… höll dock inte längre än så, vi var nog lite för unga…

Tösse, favorit spec när vi bodde i närheten.
Påminner om annat härlig minne…
Sturehof, haft mkt kul där!
Lite annan fin konst
Köper gott underbart kaffe och the på Sibyllans, alltid en upplevelse!
Längtar efter kultur så måste nu snart se Macbeth!
Har ett antal Sibyllanburkar nu fyllda med gott nymalet kaffe! En våning upp nytt härligt klassiskt Engelskt the. Till vä nedersta hyllan dock favoritburken som är från min farmor och hennes skopa på bilden. På det viset är hon med mig var dag❤️
Skriv på!
Måste se denna utställning på Fotografiska! Hon har under pandemin fortsatt sin fotokonst via Zoom
Slöa taxen