Jobbar mest på distans nu vilket skönt att slippa morgonstress och trängsel. Nu tas restriktioner bort så lär väl bli ändring…

God mat och dryck muntrar upp trist januari

Nu ser vi fram emot mer trevligheter och umgänge när restriktioner släpps, många behöver nog ses för att må bra. Själv gillar jag att vara själv, promenader med hunden, pyssla hemma, läsa, skriva, laga mat mm så lider inte av den ”issolering” som nog många upplevt som delvis negativ. Har också träffat vänner en del men absolut inte i den omfattning som jag brukar annars. Nu blir det fart igen på tanten! Hoppas på en kul vår 2022 och 20220222 kl 22.22 blir det champagne såklart 🥳🥂

Vissa kvällar bättre än andra och god mat betyder mycket för mig men älskar också linser, quinoa med kryddad tomatsås så behöver absolut inte vara lyxigt men gott ska det vara!

I natt när jag vaknade till en stund såg jag värsta rökutveckling/ brand några kvarter bort, hade inte hört sirener eller fått notis på min 112 app så ringde 112 men tur nog, nån hade ringt tio min tidigare. Såg ut som det brann högst upp i ett hus så kändes högst obehagligt. Det visade sig att det var mitt favorit matställe här vid kajen, restaurang Underbar brygga som brann. Brann inte farligt nära husen iaf då den låg och flöt i vattnet sedan några månader. Hoppas den återbyggs till sommaren.

Trevlig kväll på stan med bästa väninnan, paus på Riche
Vårblomster glädjer
God pizza vid kajen till barnen, Trattoria Grazie
Jag tar min räk och löjromsmacka
Fredagsfeeling