Lördag på stan, trevligt tills vi av misstag hamnade mitt i demonstrationen som var en flytande ej helt samlad massa som verkade vara emot det mesta…. Iaf var många emot vaccinpass! Det var skyltar om vitaminer, Jesus och horhus… fanns nazister lite här å där, likaså lite pyroteknik. De fattar inte att vaccin fortfarande skyddar mot svår sjukdom och död och de kan uppenbarligen inte ta till sig att de som ligger på iva (vård pgr Corona) är så gott som alla ovaccinerade utom ett fåtal äldre sköra vaccinerade. Hur kan man inte ta till sig fakta, saknas hjärnceller el vad är det…. ja de brukar ångra sig på iva. Förutom dessa foliehattar var dagen trevlig. Kvällen avslutades i soffan efter en god middag med en av sonens goda drinkar till Grynets dag och Stjärnorna på slottet.

Snygga
Ostbutiken Odengatan, där finns godsaker
Blomster överallt, tulpaner- vår!
En del såg ut som rånare helsvarta och maskerade
Lördagar bästa dagen
Sonen har vänner hemma och goda drinkar blandas så tackar och tar emot👌
Fin film på Netflix, verklighetsbaserad
Låt de vilda djuren vara ifred!

I dag var det massa skridskoåkare på isen, var ju öppet vatten ngr dagar sedan😱såg ändå härligt ut men kändes tryggare vid bryggan.

Äntligen fått fart på service från Mathem nu när vi varit sjuka så nu frukt igen👍

Eucalyptus i badrummet som luktar gott och hälsosamt av duschångan, inte vatten på utan ångan

Vi gör egna bars i dag, nyttiga och goda

Tager vad man haver som nötter och frukt så blir dadlar, fikon, tranbär, pumpafrön, mandel och valnötter att blandas ut med smält choklad i vattenbad och sedan in i frysen 30 minuter
Viks sedan in i bakplåtspapper
Den puttar lite lätt på brädan ibl men gör inget mer än så. Vill se dessa inrl