Ja nu har vi fortfarande sjukstuga här då dotter insjuknat efter oss i covid så bara hon kvar nu. Jag mår fint och försöker komma ut på nån promenad iaf per dag. Letade på 1177 och såg bra besked på MR undersökningen, inga recidiv 🙏🥳man vet aldrig…

Det blir nu sjukmatönskemål, i går ugnspannkaka och i dag risgrynsgröt

En fin man valde att avsluta sitt liv i går, Björn Natthiko Lindeblad ❤️🌟🙏 så mycket Björn gav, öppnade mina och så många andras ögon för nya perspektiv, livets mening, Björn visade så mycket visdom att ge till oss att förvalta. Björn sådde frön som om vi har förmågan kan låta växa till de vackraste blomster i våra liv. Har du inte läst el hört Björn så har du en härlig resa framför dig ❤️

Härliga minnen dyker upp på mobilen och i dag kom minnen upp från Guldbaggegalan på Cirkus som nu varit inställd två år i rad. Nästa år kommer det förhoppningsvis bli värsta festen! Efterfesten är roligast och är vanligtvis på Operaterassen. 🥂💃🎊🥳

Man ska samla på minnen, så härligt att ta fram i tristare tider!