Varit minnenas julhelg med härliga filmer, mycket välbehövligt lugn. Många svenska filmklassiker visas.

Fanny och Alexander, tröttnar aldrig på den filmen!

Dirty Dansing, äldsta dotters favorit.

Musikminnen…
Så man säger rätt om man är osäker
Soffan skön och ett glas portvin är gott till nötter och godsaker
RC konditori bästa godaste lättlunch

Ja åter på jobbet igen fast Folkhälsomyndighet och Regionen rekommenderar hemarbete för de som inte behöver fysiskt närvara för att utföra sitt arbete, det gäller tydligen inte oss så vi är på plats….

I morgon blir det MR undersökning hjärna, som skjutits upp då jag varit dålig av och till i höst. Nu håller vi tummarna för positivt resultat i skallen. De ska bara se alla mina kunskaper, mina erfarenheter, min visdom och mina bra egenskaper! Sedan blir det lite fira med vännina, vi har inte setts på jättelänge så blir jättekul! 🥂💝🎊