Adventsfint i hemmet, var vrÄ och lÄda Àr stÀdad
Blir inget party som planerat denna helg dÄ flera var sjuka och mamma hamnade pÄ sjukhus i fredags. Barnen kom förbi pÄ middag och vi firade advent. Var hos pappa med hans födelsedagspresenter eftersom det inte blev nÄgon födelsedagsmiddag denna helg heller.
Horse show pÄ Friends
HÀlsar pÄ mamma pÄ DS, mitt hensjukhus dÀr jag inledde min sjukvÄrdsbana med utbildning och jobb. Jobbade pÄ förlossningen och var med om bÄde glÀdje och sorg, jobbade pÄ akutbarnavdelning och gynakutavdelning. MÄnga prövningar som ensam sköterska pÄ minst 16 akut sjuka patienter som det var dÄ. Höll döende i handen pÄ vÀgen över grÀnsen, sÄg födelsens fantastiska magi, bÄda hÀndelserna vÀldigt berörande starka hÀndelser utöver alla ord. vÄrdade HIV patienter och upplevde Àven lite kÀrlek pÄ lasarett. Startade min bana pÄ ögonkliniken. Varit inlagd patient sjÀlv ett antal gÄnger och fött nÄgra barn pÄ DS, mist ett litet litet barn vars lilla vita kista jag fick bÀra och det blev mÄnga timmar i sjukhuskyrkan. MÄnga promenader har det blivit i sjukhusparken. Var inskriven ett antal veckor pÄ dagrehab efter min hjÀrnkirurgi, massa tester. Minnen bara sköljer över mig pÄ detta sjukhus.

Mysig julfilm, Jakten pÄ Julen
Med dotter pÄ skolan
Skön ridtur i knastrande snö
Vi hÀlsar pÄ fÄren som Àr sÄ nyfikna
Alla kollar pÄ oss
Fint utanför huset, nu snart jul- tiden rusar