Vi har varit sjuka i över en vecka i hosta snuva och negativ test men nu äntligen friska och in i vanliga spåret. Endast gått små promenader som mest ner till Kajen, frihetskänsla vid vattnet. Underbar brygga ligger och flyter och har inte fått ny plats tyvärr så gamla platsen ska fixas. Det är en underbar restaurang spec sommartid i solen på bryggan. Hoppas det löser sig snart .

Kunde inte uppvakta kära far vare sig på farsdag eller födelsedagen så det får bli till helgen.

Vackra kajen och dess kontraster

Det sorgligaste hände nu då dotters kanin plötsligt dog förra veckan efter flytten. Inte vet vi varför men hon har verkat lite mer trött men blev ju 8 år, var ändå ganska pigg när hon fått skutta fritt. Nu är hon i vackra kaninhimelen och skuttar runt och äter gott i total frihet. Vi kommer att begrava henne på landet bland de andra små djuren. Blir tomt❤️

❤️

Det blev strömavbrott några timmar och hela stan blev mörk utom Södersjukhuset som lös upp. Så sårbara är vi här, utan stormkök, inte laddade med ljus och allt man bör ha i beredskap, får fixa det.

Förstår inte vad lgh till hö har för spec ljus men många tänt stearinljus ser man. Märkligt mörkt blev det iaf några timmar
Fint träd utanför porten
Mkt the och vila i soffan denna vecka och varit lugnt då inga barn hemma så ofta numera
Nu test igen av Haga bageri och de får absolut högsta betyg 🌟🌟🌟🌟🌟
Drömmer om semester men mysigt med tända ljus och lite glögg i soffan också.
Nu stundar ny vecka med nya möjligheter 👍 Adventsstjärnorna är iaf på plats🌟
Vet inte om jag någonsin varit så här tidig med julstjärnor men är väl att julsakerna aldrig hamnade i källaren sist och nu har jag rensat och städat efter dotters flytt och så var det bara att passa på att fixa så mkt jag orka när jag ändå höll på
Såklart 👍🥂