Solen varit framme och givit extra energi, mår bra av sol! Taxen gillar också för då blir det längre promenader…
Min nya förebild är denna kvinna på 100 år, bara älskar hennes bilder! Ska också försöka ha flaggan i topp och avsluta så vid 100💃🎈🎊🥂det blir inte roligare än vad man gör det till! Vi har båda varit med vid samma filminspelning några år sedan och tålmodig det var hon verkligen.

Man är skeppare på sin egen båt så styr din båt väl, går på grund ibl men bara att ta sig loss igen! Man orkar det man måste och stanna inte i dåliga relationer! Du har bara ett liv och det går INTE i repris! Som den du är sträck på dig och bär din livskrona med stolthet! Man är den man är och bra att sträva efter att bli den bästa versionen av sig själv! Du kan inget göra åt det som varit men du kan påverka framtiden!

Vilket kalas, ska jag också ha när jag fyller 100 🥂🎊
Å vilken tårta sedan, helt underbar!
Lite höstkänsla
Trevlig kväll med tjejerna på rooftop restaurang Arc Gävlegatan
Vilken utsikt
God mat, vi tog olika smårätter 👌koreanskt
Vacker
Sköna promenader
Mot födelsedagsmiddag lite i efterskott
Cardierbaren
Vinterträdgården Grand Hotel skaldjursbuffé
Sonens present till mig denna födelsedag ❤️
Flera meter även med efterrätt
Orkade massor!
Hur klok är människan egentligen
Jag vann! 🎊äntligen kan det framöver bli anständig picknick🥂🍾💃Tack!