Att vara ute i ingenstans, på landsbygd där endast gamla byggnader finns kvar med orörd natur kring knuten, man ser spår av gamla vägar mellan träden. Ett och annat fruktträd vitnar om trädgårdarna som varit men nu igenvuxna. Så här ser det ut i stora delar av Sverige tyvärr, inte lönt att rusta upp utan det blir rivning och nybygge som oftast. Hittade fantastiska körsbärsträd med jättegoda körsbär, inget att plocka i så blev många i munnen ist

Jag, ca 27 år tror jag och tyckte inte om dessa bilder som Danderyds fotograf tog på mig men ändå sparande jag dem för skulle kanske gilla dem framöver och nu gör jag ju det
Morgonstund vid bryggan där många tar morgondopp året runt
Var hos papp och firade bror på avstånd som fyllde år
Naturen doften färgen i svensk sommar- underbart!
En ridtur på fina Theta
Hade gärna åkt till Frankrike igen
Gått så fina blommor