I dag blev en kul och härlig dag när vi shoppade lite småsaker bla på varuhuset Lafayette som har rea nu, bra rea på bra märken! Vi åt god lunch på vårt favoritställe le Galet. På em blev det sköna bad på stranden. Middag hemma på terassen, en jättegod inköpt potatis/lökpaj, en lugn kväll. Vi går som tusan var dag och fötterna svullna och ömma var kväll. På natten hörs det enormt, vart ljud-oljud hörs in, sopbilen låter som minst tre plogbilar på dessa små trånga gator och av folks prat hörs vart ord in till oss. Gamla fina hus detta så mycket oisolerade i fönster men jag börjar vänja mig…

Hasselnötter i affären, färska!

Handlade dessa goda stora dadlar, massa fikon och platta persikor, favoriter!

Har letat efter en ny sommarkorgväska då min gamla gått sönder och nu äntligen hittade jag DEN och den har lite silverattiraljer som jag ville ha! Den har även axelband och tyglock att vika/ knyta överst om man vill, nöjd!