I dag mötte vi många harar i skogen, troligen syskon som håller ihop och de var inte så rädda

Han orkar inte gå så långt trots att det inte var jättevarmt så blev lite skuggpaus
Sonen lagat god mat, kryddstark currygryta. Jordgubbar med vaniljyoughurt med lite start på får bli efterrätt
Exakt
Blommar fint och balkongen så skön att ha
En liten måsunge som inte kan stödja på benet och legat nu några dagar, matat med torsk och gett vatten och äntligen fått tag på en Viltrehab för fåglar som ska hämta och se vad de kan göra för den. Hoppas de kan fixa….

Alla kan vi göra något för någon annan, människa som djur. En liten insats kan betyda väldigt mycket för någon annan individ. Att titta bort och inte bry sig om när man lätt kan agera är civilkurage/ omtanke som fler borde ha! Alla kan vi gör något!

De 21 vanligaste frågorna

Så vacker champagneflaska

Hämtades och nu hops vi han kan räddas