I dag firar jag att Karma självklart fixade det, om än det tog lite väl lång tid men nu så, väntat hela våren på detta (väntat längre än så) en människa som gjort mig illa försvinner ut ur mitt liv! Skulle jag fira alla underbara som kliver in i mitt liv skulle jag dricka champagne dygnet runt! Det goda övervinner!

Favorit måltid! Detta vill jag ha när ni hälsar på mig på hemmet!

Efter en intensiv jobbdag
Längtar till Italien
Geocity, underbart ställe och väninnan köper vackert halsband
Det provas och även ett köp av ett vackert blått fodral till bröllop
Underbara Per❤️
Glass på jobbet, god glass från RC
Kajen i mitt hjärta dessa underbara ☀️dagar

SOMMARPRESENT från jobbet, den bästa någonsin! Var ganska inblandad i år…

Hibiskusblomman trillade så nu i ett snapsglas
Dotter är i Sunne, ser ut som en saga