Från och med nu måste jag bara komma ihåg att ha en vecka semester före/ efter midsommar så man kan ta med hunden och åka på semester och sedan kan man jobba två tre veckor till och sedan tre fyra veckor semester igen! Stan töms nästan på folk under midsommarhelgen, bara visst stök kvar och de som inte kan lämna på grund av olika skäl! Vi hade en fin midsommar med familjen med god mat och det som sig bör.

Kom regn
Champagne alltid vid festliga tillfällen!
Egen god nubbe och gubbröra
Tjusigt alltid i Italien
Svensk natur

Måsungar överallt och blir galen på alla ointelligenta korkskallar som inte tar hänsyn till djuren, tom en älg här på gatorna och bilister fattar inte att stanna ens! Korkskallar kan flytta till ensliga ställen så vi slipper dem!

Svalorna passar upp sina små men väntar till vi går
Stora nu

Skickat dotter på ridläger

Sommarkväll på sval skön balkong
Döttrarna blandar drinkar
Alltid fint vid kajen
Mer färg och glädje i tillvaron blir alla glada av
Han vill gå ut nu

Snart så…..