Älskade min villa med den vackra trädgården med japansk del med stor Koidamm med tama fiskar, alla doftande rosor, många olika blommor, buskar och vinrankor, stora vackra Pioner och Vallmon. Vackraste trädgård men krävde sin skötsel. Nu två balkonger, en stor inglasad och en mindre köksbalkong där frukost intas i morgonsolen. Många många blommor och det börjar blomma nu i alla färger. Min oas, mitt lilla lugna ställe i staden.
Vi älskar båda värmen på balkongen
En Aperol är aldrig fel och nu firar jag att äntligen mår jag lite bättre efter dos två jag fick i söndags. Vid fest blandas med bubbel annars med sodavatten och alltid mkt is och helst lite piff som apelsinskiva och någon blomma
Min Hibiskus har fått massa barn via mina sticklingar och nu får den äldsta sticklingen en vacker första blomma.
Min mormor hade alltid hela sommaren blåklint i sin vas på bordet och jag älskar ju blommor då de ger glädje, energi och just blåklint ska det vara från midsommar och framåt
Violer från balkongodlingen
Fick via fb i dag! Välj rätt förebild! Går aldrig att skylla på andra, barndom etc utan du styr själv över ditt liv!

Underskatta inte djuren
Fick detta via fb i dag, så fin så klokt! Hedra denne unge man för vad han ville förmedla, nära dödens kants reflektioner kan bara de som varit där förmedla! ❤️

en todolist eller Bucketlist : Orientexpressen, Galapagos, picknick typ överallt men helst vid havet, mer Japan, Maldiverna men helst så mkt som möjligt med barnen- livskraften, meningenmedlivetförmig❤️och barnbarnen❤️

Enkel picknick i naturen
Älskar denna film !!!