Ja blev en mini influensa och det inte över än, himla huvudvärk men ändå kunnat jobba, nu vila. Sonen gått nytt bra jobb, har avancerat bra nu på ett halvår, bravo!

På mina balkonger blommar det fint och här är första luktärten. Pelargonierna blommar för fullt i alla färger! Underbart med växter blommor

Hoppas det kommer flera hundra till
Här intas frukost i morgonsol
Har många färger nu på mina Pelargonier, vita, ljusrosa, rosa, knallblodröda, starkrosa och mörk korall. Sätter många sticklingarna av alla grenar jag råkar bryta av så blir bara fler och fler.
Det blir samma med den vackra Hibiskusen som bara blommar och blommar när den väl kommer i gång snart. Likaså Elefantöra som bara får nya babysar hela tiden.
Här kommer första knoppen i år
Dessa växer som tusan

O

Detta med glasögon, dessutom letar jag ofta efter dem fast de sitter på….

Är sedan min hjärntumördiagnos 2019 med i några hjärntumörgrupper på FB där mkt kunskap, erfarenhet och stöd finns vilket varit ett oerhört viktigt stöd för mig i min resa. Det är bara de som varit där som vet… våndan och allt man går igenom oavsett utgång. Det är bara de som vet hur det är efter en hjärntumöroperation, i övriga livet vet ingen eftersom inget syns och de vet inte vad man tampas med.

I bland lämnar några oss vilket alltid känns jobbigt för vi får följa dem, deras kamp med familj barn etc och det är vår allas mardröm en del måste genomleva! Var sitter tumören, vilken sort, hur stor, vilken behandling, hjälper behandlingen, kommer den tillbaka är frågor vi alla kämpar med även om jag i dagsläge inte behöver vara så orolig.

Miss Li – Nu tackar jag livet, jag tar inget för givet…

Ja, lev nu lev här!