Ja så fyller man år igen då! Det är ändå kul att fylla år och bli lite hyllad, i år var det skönsång på morgonen, godaste frukost, fina presenter. Det blev tom lite bubbel i solen på balkongen på fm. Tack bästa barnen! Skön energipromenad i skogens lugn och vackra rogivande grönt, fågelsång och livsdoft! På kvällen kommer resten av barnen och barnbarnen, det underbara kaoset är ett faktum, älskar detta familjekaos (var ensambarn) lagade god mat och rabarberkakan blev jättegod. Fått så fina presenter som bla franska godsaker, middag på trevlig restaurang, ljuslykta, föryngringskräm😅och en segeltur med Briggen Tre kronor. Många fina hälsningar via olika medier, tack alla bästa barnen i världen och alla fina vänner!

Fick flera goda champagneflaskor😍🍾🥂
Finaste ljusstake av yngsta
Snap fixade födelsedagsfilter
De som just kon från Frankrike Nice i dag hade med sig många goda viner och franska godsaker
Rabarber vaniljkaka
Sommarsallad
Godaste sås med lingon såklart, grädde, soya, vin, och fond, alltid ngt sött tex lingonsylt el äppelmos
Barnbarnens hund så livat blir det med våra två hundar
Sjövikskajen
Naturenergi
Nya små lamm till hö
Gullregn
Lite fm bubbel inte helt fel, ska alltid ingå på födelsedagen framöver!
I morse
I dag spelar vi boule efter jobbet på Haga boulebana, jättetrevligt välordnat och bra, rekommenderas