För två år sedan var det kaos efter dessa ord. Hade slagit i huvudet efter ett fall (troligt ett första ep anfall) på väg hem. Hamnade på HS akuten och de gjorde en CT för att se om det fanns någon blödning efter fallet. Kaos kaos kaos en fyra cm stor tumör mitt i huvudet, sort svårt att avgöra och läkaren berättade att jag kommer kallas till MR och till neurokirurg inom några veckor. Denna vår 2019 var redan mkt jobbig med en svår händelse i familjen med rättsprocess, pappa blivit änkeman och villan rensas och töms på helgerna och pappa flyttar. Opererat bihålan två gånger och även operation av en spottsten. På jobbet var det mycket press. Vilken vår och så detta besked. En kollega just gått bort i en hjärntumör ca 40 år gammal. Det som pågick i sinnet var tortyr, hopp och förtvivlan.

Flera veckor av hemsk ovisshet och även jobbigt med hjärnskakningen som höll i sig några veckor men försökte jobba på ändå….. behövde skingra tankarna och ha vänner omkring mig.

Googlade allt jag kunde, var beredd på det värsta och hoppades på det bästa. Berättat endast för några få.. barnen berättade jag ingenting för utan ville vänta tills jag viste mer. Svår jobbig oviss hemsk tid. Nu är detta bakom mig, tumören borta och jag mår riktigt bra 🙏 uppskattar livet, vet att allt kan ändras på nolltid, vet vilka mina riktiga vänner är.

En vacker bukett pryder rummet med färg, doft av vår och hopp
Ska bli en påsktårta
I går var jag i Blåkulla
Han finns alltid vid min sida