Rolig varierande jobbdag, kul!

På vägen hem blev det en tur till Lillebrors bageri för att köpa godaste semlan och den fick 5/6 och rekommenderas varmt. Den har vunnit två år i rad! Haga bageri semla fick 6/6 av mig (se tidigare inlägg)

Semelbagaren i full fart
Köpte semlor och gott bröd👌

Det blev även en promenad i Gamla stan. De vackra husen med så gamla fina detaljer framträder mycket mer nu när det inte är så mycket folk och historiens vingslag finns påtagligt. Går till den underbara butiken Amaretti Virginia som har så goda Italienska kakor och choklad. Får smaka flera sorter och köper med mig mina favvo kakor och en påse choklad till en god vän som lägger ner sin affär nu, Angela Sheila som framöver kommer att ha en nätbutik där man kan köpa de vackra unika plaggen.

Sedan ett besök i en så mysig butik som har bla brickor i ljuvliga djurmotiv Charlotte Nicolin heter butiken. Köpte en liten frukostbricka med hästar till dotters namnsdag

Så fina saker
Blev en frukostbricka
Miljön färgerna smakerna👌hos Amaretti Virginia
Så mycket gott i denna underbara butik
Blev lite gott
St Göran och draken
Gyllene Freden
Under kastanjen

Lunch på Canerumsociety, en Rombar som nog inte saknar någon Romflaska, vi har dock inte druckit Rom där än… men snart så.

Fiskburgare blev det till lunch med banankaka till kaffet