Träffar regelbundet mina tre vänninor från tidig barndom. Vi har följts åt med viss oregelbundenhet i alla år och vi känner varandra väl, alltid kul att ses. Det är något speciellt och skönt avslappnat med sådan vänskap i vår ålder när man hunnit med så mycket i livet. Vi har därmed tillsammans en avslappnad självklar distans till det som varit. Ingen behöver förställa sig på något sätt då vi är de vi är och den vi alltid varit. Vi har gått igenom skilsmässor, barnens uppväxt, jobbkriser, livskriser, erfarenhet man inte kan läsa sig till och livet har satt sina spår! Stor ödmjukhet inför hur det kan bli, ödet och händelser man ej kan styra, ja vi har levt våra liv! Allt behöver inte sägas för man vet hur det är. Denna gång sågs vi som vi gjort sista gångerna på Vasastan lilla Paris, Café Colette. God middag och mysig stund.

Uppringd av min tidigare jobbcoach, vi har haft viss kontakt under åren, kul att prata och bolla. Får en ledarskapsbok att sluka då hon vet jag gillar sådan.

Spännande

Fredagar alltid lite sköna spec denna då jag avslutat min psykologkontakt. Ville ha kontakten inför återgång i arbete för att på ett bra sätt avsluta det gamla med allt vad det innebar och samla mig inför ny tjänst efter min frånvaro. Vi fick en bra kontakt, även hon tyckte det varit bra samtal, trevliga oftast positiva glada stunder. Vi anser båda att jag nu är positiv, stark och klar med detta! Köper mig gott kaffe på Sibyllans, just nu halva priset på det goda julkaffet och får alltid en snygg burk.

Underbar miljö, luktar gott, tiden står still en stund. Får alltid bästa service och köper det godaste kaffe.
Firar dotters första lägenhet och att morfar kommit hem från sjukhuset och att veckan varit bra på flera vis
enkelt och gott
Snön smälter och våren kanske äntligen kommer nu
Trött på de som alltid anser sig ha rätt, ja även om de saker de inte kan eller ens har en susning om….

Anna hoppade fint i dag!