Sitter hemma med spräckt knäskål, ramlade ett tag sedan och det blev bara värre, kan gå men gör otroligt ont nu. Det blev akutbesök med röntgen, kommer bli bättre om några veckor… Smärtstillande men får inte ramla igen för då kommer den troligen att spricka helt och då blir det operation eller stelstövel till ljumsken, hemska tanke. Går inte långt nu och går jätte försiktigt då det är halt som tusan överallt. Hänger ”akta för istapp skyltar” överallt vilket gör att man måste klampa ut i gatan med de risker det innebär. Fastighetsägare har ansvar!

Test av semla nr 3 från Brot 3/6

Semeltest fortsätter, först ut var Haga konditori med en jättegod semla 5-6/6 sedan testades Skeppsbrons semla 4/6, ett pluss för jättegod bulle! Nu Brot 3/6 tråkig bulle och för mycket mandelmassasmet. Nu är det Lillebrors bageri kvar som vunnit test två år i rad nu och sedan vill jag testa RC’s. Återkommer med resultat.

Orkidén trivs fint i dotters rum
Att beakta på återvinningsstationen
Dags att byta bank kanske …..

Var en etiskt medveten konsument oavsett vad det gäller!

Var en aktivist, protestera och sprid info om etiska felaktigheter! Ja civilkurage! Att vara tyst, stoppa huvudet i sanden, välja att se bort är både fegt och medverkar till att möjliggöra de hemskaste saker!

Underskatta inte djuren! Senaste forskning visar att de flesta djur har både stor intelligens, starka känslor och empati! Vill man medverka till den hemska behandlingen av djur vi ser så gott som dagligdags i olika reportage? Varför protesterar inte alla och framför allt varför fortsätter folk gynna de hemska tortyrkamrar storskaligheten medför i uppfödning av djur för mat/ päls vi inte ens behöver!

Soffan skön med filt och benet upp, kallt ute men skönt inne!
Finns de som söker upp all info kring dömda pedofiler som förgripit sig på olika vidriga sätt på barn via nätet, i det riktiga livet och det är många många många många många många utsatta barn i vårt land som luras, hotas, mutas av dessa sjuka människans avart av män. Finns en youtube film som info hur det kan gå till för en pedofil att ”fånga in” barn i sitt klibbiga dödsnät. Filmen heter: Jag tror jag är lite kär i dig- fruktansvärt att ens se den men detta händer nu! Pedofiler finns överallt där barn finns så kom i håg det, på dagis, på skolan, på fritids, på barnsporten, bland bekanta och på nätet!
Inga arbetskamrater och glamouren lyser med sin frånvaro!

Jobbar hemma, skönt faktiskt spec nu i kylan med sprucket knä, känns som det är mer effektivt trots något obekväm arbetsplats på köksstol vid köksbordet.