Vinter igen och man får gå som en pingvin för att inte stå på ända. Det är nu vackert och kallt. Ok för ett tag men inte länge.

Nu ska mun och tänder renoveras, det ska borras, lagas, byggas. Först laga det som krävs sedan rengöring med ultraljud och det var inte trevligt men effektivt. Nästa gång fler lagningar och fixa brygga och krona….. med åldern händer saker i kroppen så även i munnen och det måste fixas. Hatar verkligen att borra eftersom jag tillhör den sönderborrade amalgamgenerationen som plågades i timmar som liten i tandläkarstolen. Min nuvarande tandläkare är bra enl mig och hon inger förtroende med sitt lugn, sin kunskap, tydlighet och erfarenhet. Hon berättar hela tiden vad hon gör, delger mig alternativen för bästa beslut och prognos. Känns bra att ha hittat henne när nu så mycket måste fixas.

Promenad på landet
Sommarboende nu tyst å tomt
Höskulle
Bara jag….
Vackert vid kajen
God enkel efterrätt med Digestivekex i botten och vaniljkräm med bär på 👌