Det kan vara svårt i start att hitta produkter som ersätter mejeri och kött. Nu måste jag även tänka på kropp och hälsa så mejeri och kött ska minimeras även om det huvudsakligen är av etiska skäl! Vem vill jag vara – vill iaf inte stödja detta vidriga djurplågeriet i mejeri och kött produktionen. Jag har hittat många veg favoriter och lagar mest vegetarisk kost men med fisk ibland. Ska det vara kött ska det komma från små etiska eko gårdar där även slakten sker så etiskt möjligt det bara går. Har nu börjat att beställa från MatHem igen då vi inte hinner handla allt. MatHem har många jättebra alternativ på det mesta och få hemkört underlättar så mycket så kan bara rekommendera!

En mycket god ost att hyvla och smälter även vid hetta
Vegetabiliskt smör, jättegott och en god mjukost tex under avokado. God dryck i st för mjölk och finns även utmärkta goda mer gräddiga.
I dag promenad i skogen

Promenad i Humlegården

Hur många år har jag och mina barn inte hängt i Humlan…
Fint vid kajen
Blommorna trivs på balkongen och tom blommar
Dotter fick kokbok i julklapp och nu lagat hon mat från bästa inspirerande Jessica Frej

Hur många utsätts inte….. tror knappt vi ser toppen på isberget och dessutom så är straffen ett skämt ja ett hån mot offret om det ens blir något straff…. ta hjälp av proffs om du råkat illa ut! Var mycket kritisk när det gäller Tinderdejter! Har nu hört ett antal som vid första tillfälle tex när man ses hemma hos någon så tar killen övertaget och även om tjejen inte vill så vips är det ett övergrepp som skett!

S