Jobbet har gått fint denna vecka, en hel del att göra efter frånvaron. Nytt år och nya tag! Det har snöat mycket i dag och lagt sig på den hala isen från igår så man måste gå försiktigt! Lunchade med kollega och mycket att prata om, så länge sedan vi sågs. Vi åt på RC, jättegott! Efter jobbet för ev planerad Rehab inskrivning i dag egentligen men beslutar mig för att i nuläge avböja då jag tycker att jag mår bra nu. Känns som det bara är kropp och träning som är i fokus nu i vår vilket jag kan få hos min fysioterapeut. Har ju efter Corona orkat läsa flera böcker, ha kalkonmiddag för alla barnen, barnbarn och svärson. Känns som om Jag är på rätt sida nu igen, skönt!

Troy tycker det är extra spännande med snön
Fort ska det gå i bland
Vackert frostigt
Utsikt på jobbet
Han vill nått……
Mysigt inne kallt ute
Lunch på RC

Gustav Vasa kyrka Odenplan i snökaoset

Väckte många minnen att var inne på Sthm Sjukhem igen, bra minnen
Lärde mig gå igen här, simma och träna motorik. Var ju inte bra på att köra rullstol…
Tränade handmotorik

Wok med svenska grönsaker och torsk

Purjo grönkål morot vitlök brysselkål broccoli nudlar kokosmjölk chili 👌

När rosor slokar för tidigt…