Har varit sköna dagar, kunnat sova ut, tagit promenader, hunnit läsa, laga mat och vila! Det var behövligt efter denna långdragna Corona som tog min energi, kraft, ork och vissa stunder kom lite panik för att bli sämre men nu överlevde jag och antikroppstest togs i går. Hoppas på många bra och långvariga antikroppar.

Har orkat hälsa på mamma och pappa nu efter nyår och de mår fint. Hade alla mina barn hemma på middag på trettondagsafton vilket var kul, inte haft middag på hur långe som helst men orkade faktiskt nu.

Vackert vid vår kaj oavsett väder och tid på dygnet.
Barnen på middag
Ett besök på Nybroe smörrebröd på Östermalmshallen.
Såå bra, innehåller historia, kunskap och forskning genom tiderna! Otroligt välskriven och fängslande!
Gjorde god hallonpaj med marängtäcke 👌
Besök och inköp av kaffe och the på Sibyllans
Längtar till sommar sol bad