I dag blev det att städa ut julen! Tomtar åker ut efter julhelgen och resten av julsaker innan nyår! Det ska vara ljust, fräscht och redo för avslut och redo för ett nytt år fyllt av hopp!

Klippt av granens grenar och sågat av stammen på mitten och ner i soppåsar, enkelt som tusan!

Alla julstjärnor åkte ner utom de på barnens rum då de gillar att ha dem kvar. Mycket fin belysning på balkongerna och det får vara kvar för mysig stämning även på sommarkvällarna.

Champagnekorkskransen upphängd inför nya året

Regnet öst ner i dag så ingen vettig promenad blev det utan blev vila med foten högt då jag klev på en stor glasbit jag knappt fick ut. Nu omplåstrad men lite mindre blod i blodbanorna.

Gör god gryta i min lilla Skultuna.

I går såg jag miniserien Stockholms blodbad på SVT play, intressant och för mig en hel del nytt (om jag nu inte glömt förstås 😅) rekommenderas för historieälskare! Nu ser jag programmet om Marie Antoinette, ska se klart i kväll. Älskar historia spec det som hänt i Sverige, men det har ju hänt så mycket så lite svårt att hålla reda på allt…. älskar även Roms och POMPEI s historia och följt alla dessa utgrävningar och program nu i dec. Har gått timmar i både mer nya men främst gamla Rom och känt historiens vingslag.

Nu ska jag tänka ut och bestämma mina mål (inte nyårslöften) för 2021🌟