Dagen före julafton inhandling av det sista bla på Nordiska Galleriet som hade det mesta och inte mycket människor. Blev sedan en mycket trevlig kväll i Östermalmshallen med väninna och vi blev bjudna på så mycket gott i stängningstid. Vi handlade godaste choklad hos Betsy Sandbergs, gott vörtbröd hos Tysta Marie, godaste lax hos Lisa E bla. Vi fick smarriga smörrebröd som var över efter dagen och gott bubbel därtill, kul kväll!

Vi hade en fin julafton hos äldsta dottern, ganska sedvanlig men alla kunde ju tyvärr inte vara med utan de äldre fick vara hemma i väntan på bättre 2021.

Smarrigt som tusan
Man måste vara beredd
Julaftonsmorgon innan barnen vaknat
Troy är fin i dag med grön fluga och rött band

Så skönt de jular dotter med make fixar sån trevlig jul och det är bara att njuta. Jag tar med min grönkålsgratäng och allt annat serverat, lyx!

Tomten kom såklart och sedvanlig långdans genom den stora gamla vackra lägenheten blev det också. Vi fick också en mysig stund i vinkällaren och vi drack ett glas god champagne inköpt på deras resa till Champagne i somras

Troy får presentask
Dotter gjort bästa Rocky Road
Ior försöker få tag på sin julklappsgodis
Det blev en vit jul i alla fall