Ja jag tillfrisknar sakta men säkert, ingen smitta längre enl läkare men nu gäller det att få tillbaka ork och energi efter fyra veckor covidsjuk. I dag tom varit på lunch med bästa väninnan. Saknar såklart lite social kontakt även om jag älskar att vara själv i lugn och ro så isolering inga problem för mig egentligen. Läser min efterlängtade bok. Ska vara smittfri nu och väninnan har dessutom antikroppar. Restaurangen är helt super, Underbar brygga vid Sjövikskajen, gott avstånd och jättegoda mat samt bäst service. Brukar besöka denna restaurang regelbundet och kan verkligen rekommendera.

Granen kom i år från Plantagen, bekvämt men lite blev fel, den är jättefin men kort! De betalade dock tillbaka halva priset, bra kundservice! I kväll ska vi klä granen.

Beställer nu även från MatHem då ingen hinner handla och jag har inte kunnat, sååå bekvämt! Alltid hade vi MatHem i villan när jag var utan bil när jag var nyskild och nu blev det aktuellt igen, de är bra och tillmötesgående om något blivit fel dessutom.

Väntar nu på barnen och vi ska klä granen, tar ett glas gott vitt samt goda hårda laxmackor med varmrökt lax, dill, citron och massa rosépeppar. Just nu lugnt och skönt med tv själv. Älskar adventskalendern i år! Snart full rulle.

Laxsmörgås, lugnet, snart klär vi granen 🎄
Finaste Troy alltid vid min sida
#Underbarbrygga
Älskar Banksy
Favvokakor
Så jag längtat efter denna bok❤️

Fick fina bilder på mellantöserna med fina farfar som blev 101 år, världens finaste farfar!

Viktig info för dem som inte har nån koll! Besök alltid alltid uppfödare och träffa mamman och de andra valparna! Var inte naiv!
Vi får skina själv 🌟
Trevlig helg 🎄