Tiden rusar och jag tillfrisknar sakta men säkert känns det som. Blir inget födelsedagsfirande för mig för osäkert om jag smittar men troligen inte. De andra firar hos äldsta dotter i kväll. Brukar säga att man borde fira modern med, spec denna unge nr 3, på över 5 kg! Så jag fick kämpa och hon fastnade med axlarna dessutom så blev kritiskt i slutet. Sen kom hon stor och fin med världens kalufs, min trollunge. Sen blev det också snitt på de nästa tre barnen.

Har i dag bakat lussebullar på ena dotters önskan och hembakat klart godast. Även gjort godaste risgrynsgröt.

Tar nu korta sköna lagompromenader, går ner till fina kajen som ger mig frihetskänsla å livskraft.

En favvo julöl men brukar ta slut fort
Finns fördelar med allt, gäller bara att se dem
Gott blev det
Vackert vid kajen fast att det egentligen inte ljusnar dessa mulna dagar
Fått fin blomma
Min nalle jag fick som ettåring
Inte dum alls!
Torsk med grönsaker grädde och mkt dragon
Älskar denna