Ja så jag aktat mig med god distans till de flesta sedan i våras! Inte gått på några kuligheter alls då jag inte velat bli sjuk i covid då jag fortfarande svag efter hjärntumöroperationen. Jag slutade direkt åka taxi i feb då alla taxi självklart hämtade smittade semesterfirare från Italien på flygplatsen. Rörlig i kollektivtrafiken måste man vara å ställa sig med avstånd. Buss å t-bana varit proppad hela tiden och en mkt trolig smittkälla för resenärer som inte är vaksamma nog. Det är alltid ett antal som hostar rakt ut och dessa kommer man inte åt om inte munskydd blir obligatoriskt! Många plankar nu och flåsar en i nacken när man går intet ont anande genom spärren! Så SL kan nog ta på sig vanäran att bidragit till smitta för många många i Stockholm. På jobbet tog det tid innan handspriten var på plats på adm avd och att jobba hemma kom först på förslag för några veckor sedan. Blev sjuk samma dag jag jobbade hemma första gången. Flera smittade på jobbet och fick troligen smittan av en trevlig arbetskamrat (frisk i stunden) jag samtalade med en stund nån meter ifrån, han insjuknade dagen därpå och jag en vecka senare. Var livrädd för covid då jag även fick en stroke postop hjärntumör Op aug 19 och har även iofs ett mycket fint hjärta men det stökar ibland. Tänkte att jag kommer bli dödssjuk om jag får covid!

Testerna var en sak i sig, första best testet av min chef: kom en hysteriskt rädd oproffsig taxichaufför och la testpåsen på marken på en smutsig papptallrik (som troligen vandrat mellan testade ett tag). Han tog sedan testet och typ sprang! Resultatet var 0 : gick inte att analysera! Chefen beställde sedan tillslut ny test och ett nytt till och ett nytt till men de tre gick inte igenom systemet! Tillslut hämtade ett barn test hos min läkare, det fungerade på ett dygn men med positivt resultat. Helt fantastiskt att Sthm inte lyckats få upp en vettig testkapacitet! Region Stockholm….. Nu är hela familjen i karantän. De stora jobbar hemma och högstadiebarnets lärare covid sjuka så det har varit distans undervisning ett tag nu.

Är ingen fan av Tegnell (som alla andra verkar vara) med FHM då de enl mig mf gjort för många okvalificerade killgissningar från start och inte lyssnat tillräckligt på världens spetskompetens. De gamla i vårt land var oskyddade i händerna på inkompetens och dåliga, ja usla kvalitets och hygienrutiner! Det finns annan smitta så rutiner ska sitta! Hoppas ansvariga ställs tillsvars på individnivå, gäller såväl boenden, kommuner som i regionledningen!

Ja nu sjuk iaf på tredje veckan men verkar äntligen gå åt rätt håll nu. Två veckor med hög feber, som en ordentlig jobbig influensa, jätteont i huvudet, svag och yr. Var en sväng på akuten för check och kunde sedan åka hem då syreförsörjningen var ok. Denna vecka sakta lite bättre och kan vara uppe en del. Fortfarande svag, huvudvärk och jättetrött men ingen direkt feber. Så måtte det nu inte tillstöta nån propp eller nått annat oväntat. Barnen testat negativt. Vad jag vet har jag inte smittat någon vilket känns bra.

Barnen fixat det mesta dessa veckor och överraskar som här när sonen gjorde hamburgare med tryffelmajonäs 👌
Sedan fixar han köket skinande
Det ska bli rättvist och den som får flest pinns på en vecka får en Trisslott, funkar ganska bra

Älskar saffran och piggar upp en dimmig sjukdag
Känslan som nyduschad och renbäddat
Orkat se några härliga gamla filmer
Tänker på härliga sommarminnen

Leker med underbara filter

Tekniken strulat men det fixar sonen👍
Nytt favvothe
Var i New Orleans nov några år sedan, en helt fantastisk galen stad- helt underbar! Måste tillbaka! Nån gång….
Såg mig själv på Bytt är bytt, jättekul inspelning var det med egen loge, godsaker och mat samt avslutas med bubbel och festligheter. Killarna som fixar kommer från Rent a husband…
Troy glad för sällskap hela dagarna
Kompisar
Kompisar
Stylad
Vacker konst får jag aldrig nog av och älskar Paris

Ser fram emot julen, hoppas nu bara på att lite kraft, energi och ork nu infinner sig

Ta hand om er nu därute för snart finns ett vaccin

Vackra blomster gör mig glad, så glad, så glad och pryder hemmet så det känns ok att vara inne så här många veckar