Badade solade, lunch på strandrestaurangen nära oss. Hem för uppfräschning, städa och en härlig fruktstund. Sedan går vi till vår favoritrestaurang vid vattnet, Le Galet, lång kö som vanligt och vi får vänta på bord vid solstolarna och loungen vid strandbrynet. Eftersom väntan lång kan vi iaf ta pizza vid bordet och soffan vi sitter vid vilket vi väljer. Vilken fantastisk god pizza med bästa deg, tomatsås, ost och champinjoner. Nog den bästa pizza jag ätit någonsin känns det som! Bara att få äta den är värt en resa till Nice. Vi sitter i strandbrynet i månens sken och hör vågorna kluckar och äter godaste pizza någonsin, bästa sista kvällen ju!

Lunchrestaurangen
Drink i väntan på maten
Mycket folk men vi tycker ju vi sitter bäst
Vilken kvälls och middags vy! Kan inte ha det bättre!
Efterrätt Tiramisu
Hem i dag och lite god frukost hinner vi med i loungen

Ja var en superskön semester och nu hem till vardag tvätt och måsten…. men två v semester kvar iaf, skönt!