Ja vilken härlig födelsedag det blev! Många grattis från alla håll och kanter, helt överrumplad och blir jätteglad för alla hälsningar. Dagen blev lyckad med god frukost med barnen och sedan till landet för sol och bad dagen lång. Vi grillar och äter och dricker gott. Inget är väl så vackert som Sverige i sommarskrud! Inte gör det mig nått att inte kunna resa i sommar.

Fick jättefin present av dotter, en kruka/ vas jag önskat mig av Birch Nielsen, så vacker och blev så glad! 30 cm i diameter så kräver sin bukett/ blomma.

Ja vilken härlig dag!

En reflektion över året som gått som varit så slitsamt på så många vis. Tacksam jag kom igenom 2019 på hyfsat vis om än ordentligt tilltufsad men väldigt tacksam över livet som inte är att ta för givet!

2019

En svår händelse med efterföljande rättsprocess under våren och avslutas på sommaren, pappa blir änkeman och villan tömmer vi på helgerna och han flyttar till lägenhet. Hunden blir jättedålig i prostatit och blir inlagd två gånger. Opererar både bihålor och en spottsten i kinden under våren. Får min hjärntumördiagnos 1/4 (en ca 5 cm stor tumör) efter ett fall med en hjärnskakning som håller i sig i flera veckor. Tumörsort tar tid att fastställa och jag har livskris i hemsk ovisshet. Jobbet fruktansvärt krävande just denna vår dessutom. Går iaf till hårstylist Tito och blir så tjusig inför sommaren för vem vet när jag kan fixa mig igen

På sommaren blir jag försämrad i symptom med mycket huvudvärk och domningar. Det blir därför operation direkt efter semestern. Hade iaf en jätteskön sommarsemester på Mallorca, Sandhamn och i Nice men tumör ovissheten mörka moln svävade i medvetandet ständigt, sån otrolig ångest över operationen dessutom.

Nice

Operationen tog många timmar och gick bra men i efterförloppet fick jag en propp i ett kärl i operationsområdet och det blev akut kritiskt och blev förlamad hela vä sida. Fick kämpa på KS neuro 10 dagar och sedan till neurorehab 6 veckor. Rullstolen var nödvändig i flera veckor. Fick lära mig gå igen och tränade var dag min vä sida. Hade bästa envisa sjukgymnast! Humöret hyfsat, hade ju överlevt och många andra patienter hade det värre än jag.

Fick så många besök av mina fina vänner, fick massa presenter, blommor, godsaker och annat. Hade det faktiskt fantastiskt med denna sekundära sjukdomsvinst. Så glad för alla fina vänner❤️vet vilka de är efter en sådan här händelse!

Stockholms sjukhem neurorehab var rena lyxen, ompysslad för första gången i livet men kunde ju inte heller klara mig själv. Väl hemma fortsatte träning fysiskt och psykiskt. Blev inskriven på dagrehab och sakteliga förbättras jag. En konflikt med jobbet kastar mig obarmhärtigt hårt långt ner igen vilket jag inte behövde just när jag befann mig i en stor kris redan, det tog all energi och tid att hantera det. Fick av avbryta rehab på grund av sömnstörningar och nedsatt stämningsläge. Sedan kom Corona och kunde inte återgå utan fått rehab delvis via 1177 neurorehab.

Nu så gott som återställd på de flesta vis och börjar väl snart att arbeta igen. Tack bästa fina barnen som hjälpt och stått ut! Vilken tur jag ändå haft men vilken enorm kamp det varit!