Studentfirande av bästa sonen i Corona style! En härlig dag, dock betydligt mer annorlunda studentfirande än sedvanligt! Vi tog emot sonen som sig bör och solen strålade och jag som stolt mor grät en tår, lättrörd vid sådana här tillfällen. Sonen hade varit på champagnefrukost och festligheter i skolan och sedan blev hela dagen en fest. Äldsta dotter hämtar i partybilen. Vi åker förbi mormor, tar ett glas i trädgården och sedan åker vi till morfars trädgård, dricker ett glas champagne och äter choklad. På detta sätt kunde de vara med lite i festligheterna. På kvällen middag hemma med närmsta familjen 10 personer. Fixade god lax i ugn med smashed potatis, hjortronsås, skagenröra, härlig sallad, ostar, gott bröd och hade bakat godaste chokladtårta. Gott vin och god champagne därtill såklart!

Fantastisk god