Ja i dag firar vi dotters namnsdag Desirée med god Champagne och spring rolls.

Vi har rispapper, strimlade morötter, paprika, sallad, salladslök, gurka. Vi har majs, koriander, soya, stekt pak choi, kimchi, sweet chili, räkor, avokado, fisksås och risnudlar. Man tar det man gillar helt enkelt! Det är så otroligt gott men inte så lätt att få till en tjusig ätbar rulle.

Först lite Champagne, jordgubbar och nötter

De måste vara lagom stora då de inte går sönder när man doppar de i fisksåsen.
Smörgåstårta till lunch
Vi kan inte vara stolta

Vi kom igång för sent
Vi testade för lite från start och smittspårning upphörde för tidigt!
Vi följde inte WHO’s testa testa testa!
Vi var inte ett dugg förberedda på något sätt för en ev pandemi som världens länder och experter viste skulle komma nån gång i nära framtid!

Äldrevårdens katastrofala situation med dess dåliga kvalité, hygien och chefskap blottläggs och det kostar många många liv! Sjukvården fungerade inte väl och redan innan pressad och nu pressad som tusan! Ej fullt kvalificerad personal omdirigeras och ska hjälpa till att hålla intensivsjukvården i drift vilket är bra på ett sätt men inte bästa. Personal helt slutkörd!
Information nådde inte grupper utanför
vårt samhälle i tid, verkar varit många glömda grupper. Informationen har varit mycket luddig och folk gör tyvärr som de vill och tolkar information mycket individuellt. Kollektivtrafiken är katastrofal med fyllda vagnar.
Experter oense men man väljer att inte ta in alla experters kunskaper och inte heller att lyssna tillräckligt till de länder som varit före oss och WHO!

Stadsminister ska hålla i information till folket och ta hjälp av alla experter inte bara av några, han måste leda landet och synas mer!
Bästa nu: Testa mer å mer å mer och smittspåra! Tydliga budskap!