Gjorde de godaste pannkakor jag någonsin ätit! Använde de bästa ingredienserna från Resta Gård, köpt från Reko Stockholm. Resta gård har underbar naturlig mjölk, de mjölkar bredvid kalven som får gå med sin mamma. Ska man äta mejerier då ska man välja att gynna just en sådan mindre gård! Bort med storskalighet och Arlas omedvetenhet och nonchalans kring djurens välbefinnande och mående. Gynna de små företagen och gårdarna som värnar om sina djur så att vi får ett levande landskap med välmående djur. Resta har även de mest underbart goda ägg i alla färgnyanser och gulan är knallgul. Smeten var lätt att hantera och pannkakorna väldigt lättstekta och som sagt supergoda. Så här ska pannkakor smaka!

Steker i farmors föräldrahems järnstekpanna, bästa!
Inte för fyra personer dock, det var de för goda för!
Den bästa tid är nu, mellan hägg och syren
Flotta damerna var