I dag kommer kära dotter hem från bästa frisör Tito Frez, hux flux ser hon så vuxen, tjusig och mogen ut! Stor nu min sista lilla tjej av mina fem underbara fina tjejer, mina prinsessor. Sonen ensam om sin förstaplats som prins.

I Bakgrunden ser vi min fina underbara glädjande och energigivande målning av Max Alm Norell.

Blommar lite här och där nu i hemmet och på balkongen. Denna extra fin och märkvärdig – har attityd!

Kommer bli så fint sedan när alla är i full blom

Var och handlade på Kajsa Varg, tyvärr ingen mjölk kvar men däremot fil och yoghurt. Köpte gott bröd, några bullar till barnen och en jättegod croissant till mig. Det blev det sista av godaste grädden från Resta gård och blåbärssylten från Urbans skafferi på croissanten👌Sitter nu och kollar igenom och väljer till nästa tillfälle av leverans från Rekoringen Liljeholmens alla småföretagares nyttiga djurvänliga delikatesser.

Bänkar mig inför daglig konferens. Lille Troy som drog ut en tand får ju inte smaka något nu, fattar ingenting och undrar varför matte så snål nu.
Har beställt bla fint koppel och halsring av Elins Läderverkstad
Ungefär sånt koppel ska Troy få
Till middag blev det jättegod paj! Grönsaker grädde ägg och ost👌

På onsdag får jag ta Coronatest, hoppas verkligen jag har haft det🙏orkar inte vara orolig mer….