Hittat Reko ringen Liljeholmen och handlade nu där för första gången. Det blev underbart god nymjölkad helfärsk mjölk från glada kor med sina glada kalvar. Köpte ägg från glada hönor och de smakade faktiskt på riktigt!

Var en etiskt medveten konsument och gör val du kan stå för!

Köpte även god Äppelmust, marmelader och gott bröd så detta gör jag om och nästa gång vill jag även köpa ost. Barnen älskade allt

Vacker morgon i går och Troy på väg och ska dra dåliga tänder men det vet han ju inte

Så vacker morgon

Blev tyvärr att avbryta redan efter en tand då han blev så dålig av narkosen så de andra tänderna får han ta på djursjukhuset. Hem med välling, smärtstillande och munskölj. Nu vet han att de små vällingpaketen är hans och han älskar dem.

Anna och Ben

Blev en lugn skön valborg vid tv.
Hittade bra mjölk i dag på Kajsa Varg där jag även köpte bröd och deras egna färska pizzadeg och Kombucha

Var och klippte mig i dag för såg inte klok ut och tappat massa hår. Hårtapp kanske kroppens stress efter operationen. Hon gav mig iaf gott hopp för det var många nya hårstrån på gång. Min frisörska sedan många år har alltid rengjorda borstar och man får ny ren cape. Hon har bara enstaka bokningar och hon använde munskydd. Allt hon använder är ekologiska bra produkter. I dag bjöd hon på sin egen Kombucha, kändes hälsosamt och smakade gott. Ska få egen baby (Kombucha ) men i väntan på den blev det denna goda jag sedan köpte.

Fin bild men behövs rejäla lönelyft för vårdens hjältar och förhoppningsvis förstår man det äntligen!
Inget blir detsamma igen men Jag överlevde!
Nu måste jag bara överleva corona också.