Ja dagarna lite same same och försöker variera bla promenaderna med taxen. Sol, moln och blåst om vart annat och det blir riktigt kyligt i skuggan. Varmt är det i solen på balkongen där jag gärna sitter. En balkong har fm sol och den inglasade em sol.

Förundras över alla hundägares oansvariga beteende då de har sina hundar lösa i skogen. Fattar de inte att det inte är tillåtet med lösa hundar då naturen nu är en enda stor barnkammare man inte ska störa! Förundras över folks ansvarslöshet och okunnighet i mycket!

Okunnighet i Corona, en fick tex frågan – tror du på Corona? Folk trängs fortfarande i kollektivtrafiken, trängs på Ica och få handlare tar ansvar! Barn trängs i skolan och tar smitta med sig hem och nu tex två föräldrar på sjukhus och barnen hemma. Klart att barn smittar om de är smittade själva! En gravid kvinna och hennes ofödda barn dött och många i unga åldrar blir allvarligt sjuka och även dör.

Vårdpersonalen sliter och har etisk stress och vi har höga dödstal. Läser inlägg från kolleger i fronten och känner deras stress i ovan situation då alla inte tidigare jobbat med intensivvård. Folk måste förstå och agera bättre! Smittan måste hejdas! Vi kan inte skryta med våra siffror tyvärr. Regeringen måste vara tydligt och delta i presskonferens minst en ggr vecka iaf!