Får bli en lugn skön påsk, välbehövligt! Denna påtvingade vila och säkert även mycket välbehövligt för många. Nu mer tid för nuet och reflektion så njuuut av det positiva detta kan ge för både moder jord, för våra annars så stressade kroppar och själar. Tankar går till alla som sliter i vården, till alla sjuka och förtvivlade anhöriga som måste finnas på avstånd. Många i ekonomisk kris i denna Corona situation som har det jättejobbigt och hoppas de hittar lösningar/ hjälp. 🙏

Letat påskpynt men de är i källaren och orkar inte gå ner dit för där är det proppfullt i förrådet så får blir det lilla jag hittar för orkade uppenbarligen inte gå ner förra året heller 😅viktigt att prioritera vad energin ska gå till😎sedan har jag jättesvårt för pynt så får bara vara framme några dagar

Vi har fina träd vid kajen
Så vackert
Lunchsmörgås
Taxen Troy här ett år som blev uppfostrade av fina labrador Alice. Alice dog tyvärr för tidigt ca 7 år sedan i något som liknade förgiftning så vi var tvungna att ta det barmhärtiga men så hemska beslutet 🕊 kan fortfarande framkalla förnimmelsen av hennes doft❤️ det var vid valborg hon blev sjuk 💔
Här är jag ungefär samma tid. Allt har sin tid och detta var ändå en hoppfull bra tid fylld av energi trotts skilsmässa och flytt från fina villan. Tänk vad lite vi vet om framtiden, en del kan vi själva styra men sedan händer det saker vi inte kan påverka. Påverka det du kan dvs framtiden, dåtiden får du leva med! 🍀
Kom ihåg att inga lösa hundar och inga skjutgalna gubbs ska vara i skog å mark