Ja nu skärper tur nog de flesta sina rutiner ytterligare, även de som varit slarviga då många nog inte har förstått förrän nu. Tyvärr finns nog fler som fortfarande inte reagerat tillräckligt, vakna! Vi i vården vet hur de i fronten nu sliter som tusan och värre lär det bli då även personalen kommer insjukna obarmhärtigt.

Vi i vården, vet också hur hemskt ångestfyllt det är att inte kunna andas fullt ut och ingen av oss vill hamna där, ingen vill någonsin behöva hamna på intensiven och i respirator även om bra att det finns. Kommer dock finnas för få platser och svåra etiska prioriteringar kommer behövas göras. Tror inte vi ens kan förstå vidden av hur vi kommer drabbas hänsynslöst och grymt av denna pandemi. I dag sa de att tusentals kommer dö i Corona bara i Sverige.

Sköt om er väl och tumma inte på rekommendationerna! Ingen tid för chansning och ”drabbar inte mig” tänk! Många yngre också drabbas hårt/dör utan att ha underliggande sjukdomar.

Man måste dock släppa Corona tankarna i bland och tex fixa lite hemma. Jag har fixat i dag på inglasade balkongen. Blommor omplanterade och ompysslade med näring. Kommer nog tillbringa mycket av vår och sommar på den och glad att jag har den.

Ett gott glas Champagne i solen
blir trevlig belöning på en lugn fredag som i dag och önskar er en fin fredag och helg! Nästa vecka högre temperatur och ☀️
Nyheterna med lite gott till så man orkar ta till sig denna verklighet.
Det blir Wok till middag, egen med räkor och mycket gott i