Ja trots riskgrupp måste vissa saker fortgå och ibl måste jag åka kollektivt men väljer då att åka mitt på dagen då det är ganska tomt i bussarna. Väljer oftast promenad kombinerat med buss (dubbla sidenlager med scarf, trycker till med solglasen).

I går trimmades Troy och det var välbehövligt när han såg ut som en märklig pudel med korta ben. Han ville inte gå ner för trappan men desto gladare när jag hämtar. Ett besök på bästa Lillebrors bageri såklart som ligger nära trimningen och köper goda frallor och godaste bullar.

Innan
Fin så fin efter
Hittade ett fint citronträd till inglasade balkongen. Citrusträd blommar med små blommor som doftar kraftigt underbart som av jasmin. Nu ska det bli fint, alla blommor på balkongen ska omplanteras och gödas lite så de frodas väl till sommaren. Lilla kanariefågeln Snövit trivs så bra på balkongen där hon strosar bland blommorna och badar i sin glasskål.
Vackraste kyrkan i stan
Trötter
Gör nu rätt och underskatta inte Corona, många yngre på sjukhus nu och många fler lär det bli och nu har alla åldrar fått viruset från nyfödd till över 100. Det här kommer bli hemsk detta ja det kommer bli hemskt säger Björn Olsen professor i infektionssjukdomar.