Ja eftersom jag är riskgrupp lite orolig tyvärr då jag vet att våra resurser aldrig kommer räcka till om Corona blommar ut…

Fin promenad i härligt väder med fina Troy. Pappa hem i dag med hemtjänst in mass och så tacksam de finns!

Lilla Snövit

Besöker jobbet och hör hur de har det i dessa tider och än så länge verkar det mesta rulla på även om de är beredda på det som komma förr el senare. Vi har alltid jobbat med goda lager då både strejker och annat gett oss problem genom åren så vi ska alltid vara beredda. Kul att prata med alla, kaffe kaka och mycket mycket skratt men det blir inga pussar å kramar i dag! Mina medarbetare de bästa av de bästa! Så mycket bra vi gjort genom åren och så många krissituationer vi räddat! Vilket jobb vi gjort och vilket team vi varit med massa strategi, problemlösning och jättemycket skratt.

Till dotter på god middag, så kul att ses igen efter deras skid karantän

Champagne alltid bra mot det mest och glad blir man dessutom
Nu tar vi helg