Dagen börjar lugnt med god frukost i soffan till Nyhetsmorgon och Malou efter 10.

Ja sedan i dag äntligen var det invigning av den nyrenoverade vackra Östermalmshallen och det kändes verkligen som förr men mycket mycket ljusare och fräschare. Lisa Elmqvist har fått stor plats och kö var det såklart till borden. Glad stämning och mycket folk.

Goda nyttiga smörgåsar med rödbets hummus, spenat, gurka, paprika och avokado på.
Gott bubbel
Benet är nytt

Sedan bär det av till pappa med vaniljhjärtan som han gillar. Vi dricker kaffe och pappa äter två hjärtan och ser glad ut och han var nog lite piggare i dag. Planeras hem snart.

God middag: steker riven sötpotatis, purjo, vitlök, ingefära, ärtor, broccoli, majs, paprika, räkor, bladspenat å lite pasta och kokar quinoa i grönsaksbuljong. Tomatsås kall till och kryddar upp den med spiskummin och curry. 👌gott var det! Har äntligen hittat ett bra ”smör” ist för Bregott

Skulle i väg på ett trevligt event på kvällen men åker direkt hem för orkar inte, trött, har ont i huvudet och behöver vila.