Ja mycket händer hela tiden, går till gym nån dag i veckan på rehab och gör övningar hemma. Värken på natten i vä sida så jobbig men hoppas blir bättre med tiden. Tar alltid en längre promenad om vädret och orken tillåter.

Lille Troy varit sjuk igen med blodiga diarréer men med ris och kokt torsk gav det med sig ganska snabbt även denna gång.

Testat First vet appen några gånger nu (är gratis via Agria) det är superbra och man får en tid när Vetrinär ringer upp med webbkamera.

Pappa repar sig men det tar tid såklart när man är äldre efter en höftledsoperation. Ska dit i dag och hälsa på. Han använder samma fantastiska el höj sänkbara gåstolen som jag fick ha som är helt nödvändig när man inte kan gå själv. Viktigt komma upp snabbt för cirkulation, andning och tarmar.

God frukost numera med bara grönsaker och avokado för mejeri ska helt bort! Älskar ost men finns goda vego ostar som alternativ nu även i snabbköpet.
Vi har fasat ut det mesta av kött och mejeri produkter och gillar ersättningar som eko soya mjölk och marinerad tofu och grönsaksröror av olika slag. Vi äter fisk och räkor ibl. Nötter nyttigt.
För den som har svårt rekommenderar jag att gå med i bra alternativ via Reko ringar där man kan köpa kött/mejeri/ägg mm från uppfödning där djur har det så bra det går att ha(man inte tar kalven från mamma ko direkt).Vem kan ens dricka mjölk nu när vi vet ??? Vem ???
Nya öppenvårds rehab och kämpar på tappert så sakteliga
Torsk och grönsakspaket med räkor och alla gillar
Kaninen hoppar runt och vi vaktar då hon inte biter i mattan
Bra! Billig👌
Använde tandkräm på silvret några sekunder bara 👌
Gott från LIDEL och prisvärt

Ang Corona som jag själv har största respekt för då vi vet lite när det är ett för oss helt nytt virus. De flesta klarar den säkert fint men inte vi i riskgrupperna där även vissa barn och ungdomar finns! Följ expertisen inte rykten!

Kände mig ensam….. i dag mot sjukhuset