I dag väcks jag av att stackars pappa ramlat och brutit höften i natt och han opereras under dagen och allt verkar gått fint, skönt för det är ändå en stor operation. Värt att fira att det gått så fint ändå.

Äter lunch med bästa barndomsvän på Sturehof, alltid lika trevligt. Vi märker dock till vår stora besvikelse att de minskat tallrikens storlek, räksalladen som jag tidigare knappt orkat äta upp är mer än halverad och dessutom betydligt dyrare! Handlar på hemvägen och all handsprit är slut överallt! Kommer iaf hem till ett snyggt och städat hem och vi kan fira att sonen kommit in i Mensa med stor marginal, vi firar också min namnsdag. Fått god present Champagne och får även vackra blomster så byter bukett på bordet. Vi gör sedan godaste surdegspizzan.

I bakgrunden ser ni bästa fina Max Alm Norells konstverk som jag verkligen älskar, gör mig glad och ger mig harmoni.
Finaste Ben