Härlig fin dag, först promenad med hunden vid vattnet. Sedan skulle jag äntligen testa mitt rehab gym efter några veckors förkylning men efter en halvtimme fick jag bröstsmärtor av större grad så blir vila och nitro spraya X 3, det ger sig inte så blir snabbt körd till hjärtakuten där allt sker rutinerat och effektivt. Blir kvar under övervakning till kvällen då troponinprov visade förhöjt värde initialt. Troponinet gick tur nog ner efter några Tim och jag stabiliserades och kunde åka hem där dotter väntade oroligt. Blir lugn kväll men sedan blir natten jobbig med svår huvudvärk och lite hjärtkänning igen så fick spraya en gång och det gav tur nog med sig. Phu, vill bara bli frisk å pigg, få igång orken och träningen. 🙏 visst sammanträffande förklarar kanske den ökade stressnivån just denna vecka… blev sedan uppringd av min hjärtläkare i dag som sa att jag måste undvika stress, spec emotionell stress…. hur många varningar har jag nu fått….

Snyggt och nybyggt på DS akuten men kallt

Lugn skön kväll med dotter med Talang