Åt lunch på Café Blåbär med fin vännina och hon hade köpt flera snygga byxor till mig 🥰 I går skrev sonen Mensa testet och svar kommer om ett antal veckor

Anna red och kallt som tusan men mysigt ändå

Var förbi jobbet en stund i går och alltid lika fint att träffa alla och får många mysiga kramar av de bästa medarbetarna. Mitt hjärta är där med dem och skulle helst vilja leda dem på ett bra sätt mot rätt håll men känns ändå bra att göra något annat för de har det för stökigt.

Vad är identitet ? Vilken är din identitet? Man har en id i familjen, en i jobbet och många har nog sin huvudidentitet där någonstans och går in i sin förväntade roll. Men vem är du, vad står du för och vem vill du vara? Hur vill du att andra ska uppfatta och se på dig och hur vill du bli ihågkommen? En del förändrar sin identitet på olika vis genom åren tex jag som satt för mig ett avstamp med namnbyte el tex med en flytt el att byta jobb och titel. Man kan engagera sig i politik el föreningar och ”öka på sin identitet” Man kan även skådespela både i jobb och privat. Att jobba på sin identitet och sin egen uppfattning om den är nog livslångt el så tänker nog många inte ens den tanken.

Förlåtelse, kan man förlåta för sin sinnesfrid skull både andra och sig själv? Till en viss del tror jag det beroende på vad det handlar om, hur det påverkat en. Dock är märkena nog kvar av det som hänt. Om någon ber om förlåtelse finns det iaf en möjlighet att försonas och förlåta. Kan nog ta tid med att processa och förlåta och vissa saker är nog ändå i sinnet oförlåtligt….