Träning viktigt för psykiskt och fysiskt välbefinnande samt inte minst för sömnen! Har ju tyvärr dragit på mig vissa sömnstörningar jag nu måste få ordning på utan tabletter så utmattning kan vara bra kanske. Nu är kroppen mer mottaglig för träning då benet blivit mer stadigt efter specialträning så blev en Tim i dag på gymmet

Nu kan jag öka på lite. Kämpa två ggr denna vecka på gymmet och ta några sköna längre promenader med hunden

Vila och återhämtning lika viktigt för kropp och själ och i dag blev det i alla fall en Tim vila innan träning. Kvällen lugn och skön efter godaste Fried Rice till middag. Fräste purjo, vitlök, chili, paprika sedan i med broccoli, ärtor, curry, soya, sweetchili, ingefära, grov riven morot och sist i med räkor och att steka några ägg bredvid i grytan å sist i med basmatiriset. Fyll i skålar och stjälp upp på tallrik och garnera gärna med räkor å grönt. Tidigare bild tagen en annan dag då jag nu gör denna rätt ganska ofta för alla gillar.

Nu orkar jag läsa igen och har sträckläst denna