Hur fungerar människan egentligen? Det finns dumma och smarta och de som sticker huvudet i sanden och slår bort obehagligheter. Slår man bort gnager det ändå någonstans i sinnet för man vet att det man gör är så otroligt oetiskt och fel! Vi vet att djur/ kött/ mjölk/ägg industrin samt löshundsjakt och fiskodlingar är etiskt helt vidrigt men varför tar inte folk ställning å står upp för det som är rätt å fel? Vad är det för fel på folk? Har det med intelligens att göra, kanske ….. ta bort det som inte är bra så du kan ha ett fritt lugnt sinne! Är du lat å orkar inte med vego recept el orkar inte protestera ok lev med det då att du bidrar till vidrigt djurplågeri om du inte tex väljer att handla av spec bönder tex Rasta gård i Reko ringen. Ta etiska aktiva beslut som god konsument. När det gäller djurplågeri är det mycket att tänka på och inte bara mat så för info googla tex Djurens rätt och PETA så får du info och man kan överleva utmärkt på vegankost och även bygga muskler